3 Eylül 2021 Cuma

Neftgame ile ruble kazanma


Neft Game ile kolay bir şekilde ruble kazanabilirsiniz. Neft kazanç yolları olarak petrol kuyuları alabilir sörf yapabilir ve şans oyunları oynayabilirsiniz ek olarak günlük para bonusları mevcuttur. Siteye ilk üye olduğunuz zaman size 1 adet başlangıç seviyesinde kuyu verecek bu kuyu ise size günde 0.10 ruble kazandıracaktır


Kuyu Satın Alma


Kuyular sırasıyla 15 - 50 - 150 - 300 Ruble Olarak fiyatlandırılmış. her biri diğerinden daha fazla kar payı vermekte hesabınızda yeteri kadar ruble olduğunda istediğiniz kuyuyu alabilirsiniz deposit yaparak bu parayı hesabınıza ekleyebilirsiniz


Sörf ile ruble kazanma


Sitede sörf ile ruble kazanmak gibi bir şansımız var. günlük olarak yenilenen sörf günlük ortalama 1 -  2 ruble kazanım sağlamaktadır. sörf'e tıkladıktan sonra açılan sayfada belirli bir süre bekliyoruz ve ardından doğrulama yapıp paramızı alıyoruz para anında hesabımıza geçmektedir.

Para Çekme



Siteden her gün düzenli olarak deneyim amaçlı para çekmeye çalıştık ve her seferinde otomatik olarak para payeer hesabımıza yatırıldı kazançlarımızı anında alabiliyoruz bu çok iyi bir durum fakat ilk ödemeyi alabilmek için siteye 10 ruble gibi bir miktar deposit yapmamız gerekmektedir. bu sitenin bir diğer avantajı ise sadece 10 ruble gibi düşük bir miktar ile ruble kazanmamıza olanak sağlıyor. 
Sitede kuyular ve bonuslar dışında sörf sisteminde bulunmakta bu sayede kuyulardan gelecek para dışında ek bir gelir daha elde etmiş oluyoruz günlük ortalama 1 -  2 ruble kazanım sağlamaktadır.

Reklamsız Link :  Tıkla 


Reklamlı Link : Tıkla