8 Mart 2022 Salı

Earn İtem Money (EİM)


Earn İtem Money (EİM) Nedir ? 

Earn İtem Money Bizim tarafımızca geliştirilen bir para kazanma programıdır. içerisinde farklı seçenekler ile puan toplayarak istediğiniz şekilde değerlendirebilirsiniz. şuan için sadece kısa link geçerek EİM kazanabiliyorsunuz ama ileride daha fazla seçenek eklenecek. programın içerisinde 20 farklı coin / Steam Wallet (TR) / Roblox / CsGo Skin gibi kazandığınız EİM'leri değerlendirme seçenekleriniz mevcut.


EİM nasıl kazanılır ?


Şuan için sadece kısaltılmış linkleri geçerek EİM kazanabilirsiniz yapmanız gerekenler çok kolay. Programdan link visit sekmesine geliyoruz istediğiniz bir link kısaltma servisini seçiyoruz ve açılan bağlantıdan reklamları geçerek işlemi tamamlıyorsunuz işlem tamamlandığı zaman EİM hemen hesabınıza yansıyacaktır.


Rewards İle EİM Kullanma


EİM kazandık şimdi EİM dönüştürme sırası rewards sekmesine geliyoruz ve istediğimiz bir seçeneği seçiyoruz ardından açılan sekmeden aşağıda bulunan adımları takip ederek istediğiniz şekilde kendinizi ödüllendirebiliyorsunuz.


Rewards sekmesine tıkla
Açılan yeni pencereden istediğini seç
Gerekli bilgileri doldur
Ödülün 3 iş günü içerisinde hesabına gelsin. 




Sistem tamamen ücretsizdir. yeni güncellemeler ile yeni kazanç yolları yeni ödüller eklenecektir. her hangi bir illegallikte ödülünüz ne yazık ki hesabınıza gönderilmez ve kazandığınız EİM boşa gidecektir. bizim amacımız kullanıcılar evde oturduğu yerden para kazandırmak ödemeler sponsorlar ve bize gelen reklam gelirleri ile yapılmaktadır bu yüzden ödemeleriniz 3 iş günü içinde manuel olarak yapılır kimsenin emekleri boşa gitmemesi için. daha detaylı bir anlatım kullanım kılavuzu vs. için alt kısımda bulunan  bağlantıları kullanınız.