16 Ağustos 2022 Salı

Aviso kolay yoldan ruble kazan

Aviso ile kolay yoldan ruble kazanma şansınız çok yüksek ilk başlarda günlük 10 ruble çekim limiti ile başlamakta ilerleyen seviyelerde günlük 1500 ruble çekimi ile çok yüksek kazanç sağlayabilirsiniz. çekim işlemi saniyeler içinde gerçekleşmektedir. Her 10 ruble çektiğinizde +1 rating kazanırsınız.


Ruble Kazanma


Sitede çok fazla kazanma seçenekleri bulunmaktadır Youtube video izleme - Sörf yapma - Vk ile görev yapma - farklı görevler ile üst düzey ruble kazanma seçenekleri bulunmakta günlük ortalama başlarda 10 ruble ilerleyen zamanlarda ise günlük ortalama 100 - 200 ruble kazanma şansınız bulunmaktadır.


Youtube video izleyerek ruble kazanma


Sitede görev yaparak ruble kazanma seçeneği dışında en çok ruble kazandıran sistem ise Youtube video izlemektir. Sadece bu kısımdan ortalama günlük 20 ruble bile kazanabilirsiniz (1.seviye için) tek yapmanız gereken ise videoyu açın ortalama 10 saniye izleyin ve ruble anında hesabınıza yansısın zaten sayfanın üst kısmında sayaç açılmakta.

Para Çekme


Siteden her gün düzenli olarak deneyim amaçlı para çekmeye çalıştık ve her seferinde otomatik olarak para Payeer hesabımıza yatırıldı kazançlarımızı anında alabiliyoruz bu çok iyi bir durum. İlk seviyelerde 10 ruble çekim limitimiz bulunmakta sonralarda 200 rubleye kadar çekim yapabiliyoruz. En hızlı ve güvenli şekilde ruble çekmek için ise Payeer kullanmalısınız. Payeer hesabınız yoksa hemen kaydolabilirsiniz.


Reklamsız Link :  Tıkla 


Reklamlı Link : Tıkla